Applen ajattoman kauniit AirPods-kuulokkeet lukeutuvat rakastetuimpiin kuulokkeisiin, eivätkä suotta: nämä kuulokkeet ovat tunnettuja laadustaan. Vaikka kuulokkeet muuten miellyttäisivät, saattavat toiset meistä toivoa kuulokkeisiinsa pientä extraa. Hyvä uutinen onkin että AirPods-kuulokkeiden tuunaamiseen on tarjolla netissä mitä mahtavimpia tuotteita. Jos siis tykkää shoppailla netissä, kannattaa ehdottomasti tutustua erilaisiin suojaus- ja personointivaihtoehtoihin.

Pidennä kuulokkeiden käyttöikää

Jatkuvasti mukana kulkevat kuulokkeet ovat alttiina kolhuille, eikä likaantumistakaan voi estää. Kuulokkeet kannattakin aina pitää suojakotelossa, jossa ne samalla latautuvat. Paitsi että latauskotelo suojaa kuulokkeitasi katoamiselta ja pölyltä, on tarjolla myös värikkäämpiä vaihtoehtoja, joiden avulla teet kuulokkeistasi persoonallisemmat. Niin ikään puhdistussetti, joka sisältää kaiken olennaisen kuulokkeidesi puhtaana pitoon, on hyödyllinen ja hygieeninen hankinta jokaiselle AirPods-omistajalle.

Paranna kuulokkeiden istuvuutta ja mukavuutta

Koska korvia on erilaisia, ei yksi kuulokemalli ole optimaalinen kaikille. Onneksi kuulokkeiden istuvuutta voi parantaa, sillä olisi kurja valita jotkin muut kuulokkeet vain huonon istuvuuden vuoksi. Korvan muotoon mukautuvat lisävarusteet voivat olla apuna tässä, ja ne pitävät huolen myös siitä, että ääni kuuluu hyvin. Treenaajaa miellyttävät silikoniset korvakoukut, joiden avulla kuulokkeet eivät hölsky lenkkipolulla hikoillessa.

Kun sattuu ja tapahtuu

Vaikka käytössä olisi suojakotelo ja olisi huolellinen, on inhimillistä, että kuulokkeet tai latausjohto unohtuvat esimerkiksi linja-autoon. Toisissa suojakoteloissa onkin tätä silmällä pitäen tila, johon voi kiinnittää Applen AirTag-paikantimen. Tämä vaihtoehto on hieman hintavampi, mutta saattaa kannattaa pidemmällä aikavälillä. Kannattaakin miettiä, mitkä lisävarusteet helpottaisivat parhaiten juuri sinun arkeasi.